A Láthatatlan Kéz

Lehurrogták a színpadról a Trumpot kurvaanyádozó humoristát

2016. november 14. 18:04 - zékovács

Wanda Sykes népszerű amerikai humorista (szinésznő, szinkronszínész, író) a hétvégén Bostonban tartott előadást egy jótékonysági rendezvényen.

Természetesen Trump poénokkal nyitott, amit a közönség eleinte értékelt, de egy idő után nevetés és taps helyett lehurrogták.

Sykes egy kis értetlenkedés után a közönséget küldte el az anyjába, majd egy beintéssel távozott.

A felvételen angol nélkül is érzékelni lehet a hangulat változását.

 

A hurrogás 6:40-nél kezdődik.

Sok helyen azt olvastam, hogy Trump kizárólag az istenhátamögötti mérges fehér férfiak szavazatainak köszönheti a Fehér Házat, úgyhogy elképzelhető, hogy kizárólag ilyen alakokból állt a közönség.

Bostont azonban még véletlenül sem lehet taplófalvának nevezni, Massachusetts államot Clinton óriási előnnyel nyerte, (Clinton 60.8%, Trump 33.5%) és Bostonban Hillary majdnem ötször annyi voksot kapott mint Trump.

Ráadásul én úgy képzelem el, hogy a tipikus mérges tanulatlan rasszista nőgyülölő homofób nem feltétlenül egy szinesbőrű leszbikus humorista előadására vált jegyet, hanem mondjuk egy kocsmai verekedésre.

Sykes a médiához hasonlóan egyszerűen túltolta a Trumpozást. Még mindig nem megérteni szeretné ami történt, hanem tagadni, illetve harcolni a valóság ellen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alathatatlankez.blog.hu/api/trackback/id/tr9011960139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása