A Láthatatlan Kéz

A pénisz, ami árnyékot vetett Hillary Clintonra

2016. november 01. 08:27 - zékovács

Ha valakivel semmi pénzért nem szeretnék helyet cserélni az James Comey, az FBI főnöke. Pedig biztosan többet keres mint én, és bárkit arcon lőhet a metrón ha csúnyán néz rá ami vitathatatlan előny az életben, ettől függetlenül most nem irigylem.

Comey július elején még a republikánusok keresztüzében állt, amiért nem javasolt vádemelést Hillary Clinton ellen az emailügyben. A demokraták és a Clintonnét favorizáló média akkor még derék embernek gondolták, aki tisztességesen, politikailag elfogulatlanul végzi a munkáját.

A múlt héten azonban felcserélődtek a szerepek, amikor az FBI újranyiotta a Clinton aktát. Most már a demokraták szeretnék élve eltemetni az FBI igazgatóját.

 

A szövetségi nyomozóiroda igazgatója,  James B. Comey pénteken, a szenátus igazságügyi bizottságának írt levelében árulta el, hogy egy, az eredeti ügyhöz nem kapcsolódó esetben fedezték fel, hogy vannak még olyan emailek, melyeket figyelembe lehet venni annak eldöntésénél, vajon Hillary Clinton külügyminiszterként tanúsított, feltűnően hanyag adatkezelése átlépte-e a törvényesség határát. - Az FBI 12 nappal az amerikai elnökválasztás előtt újranyitja Hillary Clinton emailaktáját - Index

 

Hillary vezető tanácsadójának, Huma Abedin exférjének, Anthony Weinernek laptopján állítólag 650000 e-mailt találtak, és ezek között akadhatnak amelyek Clintonné hírhedt magánszerveréről kerültek oda.

Az FBI Weiner ellen azért nyomozott mert a farkáról küldözkedett képeket, néha fiatalkorúaknak is.

banza.jpg

williambanzai7

Nem lehet egyszerű Hillarynak a szexuális ragadozónak bélyegzett Trump ellen kampányolnia, miközben őt is szexuális ragadozók veszik körül.

 

Most elsősorban az foglalkoztatja a közvéleményt, hogy vajon mekkora mértékben befolyásolja az FBI lépése az elnökválasztás kimenetelét.

Egy héttel ezelőtt a közvélemény-kutatók 5-7%-os kényelmes előnyt mértek Clinton javára. Ennek nem érdemes különösebb jelentőséget tulajdonítani, mert mostanában több esetben is bebizonyosodott, hogy ezeknek a felméréseknek gyakran annyi köze van a realitáshoz, mint Donald Trump hajának. A Brexittel kapcsolatos közvélemyénykutatások például a unióban maradásra szavazók elsöprő többségét jelezték előre.

Ami a legfrissebb eredményeket illeti, Clintonné előnye 1%-ra esett vissza az ABC/Washington Post felmérése alapján, ami október 26-29 között zajlott, részben az emailügy kirobbanása után.

 

electionpoll1.JPG

 

A kutatásból az is kiderült, hogy Clinton nem csak az előnyéből veszített, de biztosan szavazók már Trumpnál is jobban utálják.

 

electionpoll2.JPG

electionpoll3.JPG

 

 

Előfordulhat, hogy Hillary Clinton az elnökválasztást egy f*sz (férfi nemi szerv) miatt fogja elbukni.

 

 

8 komment
Címkék: USA Clinton Trump

A bejegyzés trackback címe:

https://alathatatlankez.blog.hu/api/trackback/id/tr8911918669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uraoi1969 2016.11.01. 13:05:00

Bill Clinton 1993-2001 között volt elnök. Tehát két terminuson keresztül.

Jakab.gipsz 2016.11.01. 18:51:07

Sokkal komolyabb dolgok vannak a demokraták és Clintonné fül emögött mint néhány elmebajos fütyije.

Obszerváló 2016.11.01. 19:52:33

Ha Clintonné veszít azt elsősorban annak köszönheti, hogy már az is jó teljesítménynek számít nála, ha egy mondatban csak egyszer hazudik.

rockjano 2016.11.01. 20:50:29

@csentecsa: Trump kiszámíthatatlan őrült demagóg...Clintonnénak sok baja van de nagyságrendekkel jobb választás az egyetelen felnőtt választás...

Petrus Rosidus Maximus 2016.11.01. 20:55:58

Óriási a tét, bármire képesek azok a körök, akik a jelöltek mögött állnak. Trump a nagyobb rizikó, mert önfejű, amatőr és önző, miközben óriási vagyona miatt megteheti, hogy nagyobb részt függetlenítse magát környezetétől.

Spiritmonger 2016.11.01. 23:21:32

Clintonnál mindenki jobb az elnöki posztra. Sajnos még Trump is...

Spontán Blogger 2016.11.02. 00:42:18

mindenamiidojaras.blog.hu/

Időjárás ma. Pontos időjárás előrejelzés. Magyarország legnagyobb időjárás előrejelző portálja.

mindenamiidojaras.blog.hu/
süti beállítások módosítása