A Láthatatlan Kéz

Európában Magyarországról menekülne el a legtöbb fiatal

2016. december 02. 05:53 - zékovács

Az Intrum Justitia kutatása szerint a magyar 18-24 év közötti fiatalok 46%-a lépne le az országból.

Nem sokkal vannak lemaradva mögöttünk az olaszok 44%-kal, illetve a megszorításokkal súlytott görögök fiatalok 43%-a mérlegeli, hogy egy másik országba költözzön.

Infographic: Where young Europeans want to move abroad | Statista
You will find more statistics at Statista

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alathatatlankez.blog.hu/api/trackback/id/tr6912013572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nena 2016.12.02. 08:04:13

Részben köszönhető a sváci frank hitelezésnek, alaposan betett MO-nak. És!!! Kicsit kéne tanulmányozni Magyarország közelmúltbéli történelmét, min. 50-60 év távlatában! Ne az osztrákokhoz, a nyugati országokhoz hasonlítsuk Mo-t. pl az osztrákoktól 1953 ban kivonultak a szovjetek. Ha maradtak volna, a nyugdíjuk is jóval kevesebb lenne, a fizetésük is Ők nem herdáltak el nemzeti vagyonukat, mint nálunk, a pl cukorgyárukat, és mindenüket. Az osztrákoknak nem volt (MSZMP-MDF) MSZP-SZDSZ Pl az osztrákok vették meg a MÁV teherszállítás, sorolhatnám estig mi mindent passzoltak, loptak át szarért hugyért nyugati testvéreinknek a mi !!!! (MDF) MSZP-SZDSZ-nk
süti beállítások módosítása